Categorieƫn
Libris

Met andere ogen

Met andere ogen 9789000394111
Koop online het boek Met andere ogen. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 17.99. Met andere ogen heeft EAN 9789000394111 en is geschreven door Esther Walraven.

Een lekker eigenwijs boek over het omarmen van verschillen

Noa wil niets liever dan als vlogger de wereld veroveren. Alles wordt gefilmd, ook hun thuissituatie. Maar Noa ontdekt al snel dat dit soms ook vervelende gevolgen kan hebben.

Voor een project op Noa’s nieuwe school moeten Noa en klasgenoten Marijn en Robin op een creatieve manier een actueel maatschappelijk probleem aan de kaak stellen. Als Robin erachter komt dat Noa’s moeder Lucy als Lucas is geboren en kort na Noa’s geboorte besloot om verder te leven als vrouw, mag hij van zijn ouders niet meer met Noa samenwerken. Dat brengt Noa en Marijn op een idee: voor het project maken ze een documentaire over genderdysforie. Hoe zullen hun klasgenoten en ouders reageren als de documentaire tijdens de thema-avond vertoond wordt?

'Met andere ogen' is een lekker eigenwijs kinderboek voor kinderen vanaf 12 jaar over identiteit, sociale media en het omarmen van verschillen.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.