Categorieën
Libris

Meisje A

Meisje A 9789402706390
Koop online het boek Meisje A. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 22.99. Meisje A heeft EAN 9789402706390 en is geschreven door Abigail Dean.

Hét debuut van 2021: wereldwijd op alle bestsellerlijsten. Verschijnt in meer dan 25 landen, en de tv/filmrechten werden al voor publicatie verkocht aan Sony. Meisje A is een fenomeen: het bepalende boek van dit decennium. Lex Gracie wil niet aan haar familie denken. Ze wil niet herinnerd worden aan haar ouderlijk huis of aan haar bijnaam: ‘Meisje A’, het kind dat ontsnapte. Wanneer haar moeder in de gevangenis overlijdt en het familiehuis nalaat aan haar kinderen, kan Lex het verleden niet langer negeren. Samen met haar zusje Evie besluit ze de horrorwoning uit hun jeugd om te toveren tot iets positiefs. Maar eerst moet ze in het reine komen met haar broers en zussen – en de jeugd die ze deelden. Meisje A is een prachtig geschreven en ongelofelijk indrukwekkende psychologische roman over familiebanden, herinneringen en – uiteindelijk – liefde.’Een tragische familiegeschiedenis die wel wat weg heeft van het drama in Ruinerwold. Vaardig geschreven thriller.’ de Volkskrant’Kruipt onder je huid en dompelt je onder in het verhaal van de bijzondere Lex.’ Opzij’Succesdebuut van Google-advocaat.’ De Telegraaf’De grootste thriller sinds Gone Girl.’ Elle’Een prachtig geschreven debuut.’ The Guardian’Grijpt je vanaf de eerste pagina bij de keel.’ The Bookseller’Fantastisch.’ Paula Hawkins, auteur van Het meisje in de trein’Een moderne klassieker.’ Jeffery Deaver

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.