Categorie├źn
Libris

Meester Jaap is een held…(op sokken!)

Meester Jaap is een held...(op sokken!) 9789000318643
Koop online het boek Meester Jaap is een held…(op sokken!). Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 6.99. Meester Jaap is een held…(op sokken!) heeft EAN 9789000318643 en is geschreven door Jacques Vriens.

De groep van Meester Jaap gaat op kamp in de Peel. Meester Jaap vertelt spannende verhalen over Peelheksen en spoken, dus als Dominique in het moeras valt, is iedereen in paniek. De meester probeert haar te redden, maar valt er zelf ook in. Gelukkig is het niet diep en de kinderen trekken Dominique en hun meester er weer uit. Alleen de laarzen van meester Jaap blijven in het moeras achter. De kinderen vinden hem een echte held op sokken! En natuurlijk zorgt meester Jaap voor gezelligheid in de klas. Hij verzint altijd wat nieuws en komt op voor kinderen die het moeilijk hebben. Een meester om van te blijven houden dus!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.