Categorieën
Libris

Max

Max 9789401620604
Koop online het boek Max. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 18.99. Max heeft EAN 9789401620604 en is geschreven door André Hoogeboom.

Max, de bestseller van André Hoogeboom over F1-wereldkampioen Max Verstappen, verschijnt nu in een nieuw jasje, speciaal voor kinderen vanaf 10 jaar. Heb je altijd al F1-coureur willen worden? En wil je graag weten hoe je nét zo goed wordt als Max Verstappen? Dit boek geeft antwoord op al je vragen. Je leest hoe de vierjarige Max al op de kartbaan te vinden was, hoe hij als tiener op de snelste circuits van de wereld racete en hoe hij de eerste Nederlandse wereldkampioen werd. Met weetjes, tips en vrolijke illustraties heeft dit boek alles wat je nodig hebt om dé Max-kenner te worden.
Max is een onmisbaar boek voor iedereen die droomt van flitsende auto’s en snelheidsrecords. Dit is dé biografie voor alle jonge fans van Max Verstappen, en iedereen die net zo snel wil worden als hij.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.