Categorie├źn
Libris

Mama kwijt

Mama kwijt 9789025755201
Koop online het boek Mama kwijt. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 11.99. Mama kwijt heeft EAN 9789025755201 en is geschreven door Chris Haughton.

Deze uitgave van 'Mama kwijt' is gemaakt van extra stevig karton en heeft een mooi, handzaam formaat. Een perfect boek voor peuters dus, met hun grijpgrage handjes. In 'Mama kwijt' dut een snoes van een uiltje weg en valt uit zijn nest – en ja, dan is hij zijn mama kwijt. Eekhoorn vindt hem en zal hem wel even helpen, maar dan moet Kleine Uil wel de juiste aanwijzingen geven… Voor kinderen vanaf 3 jaar. De eigenwijze stijl en droge humor van prentenboekenmaker Chris Haughton spatten weer van de pagina's. Zijn prentenboek 'Mama kwijt' werd Prentenboek van het Jaar 2012 en ook 'Komt goed, Kleine Krab' is inmiddels een echte klassieker. Wist je dat er van 'Misschien…', 'Komt goed, Kleine Krab', 'Welterusten allemaal' en 'Sst! We hebben een plan' ook kartonedities verkrijgbaar zijn?

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.