Categorieën
Libris

Magische Metamorfosen

Magische Metamorfosen 9789493301658
Koop online het boek Magische Metamorfosen. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Magische Metamorfosen heeft EAN 9789493301658 en is geschreven door Constanze Guhr.

Vlinders, hommels, mieren, libellen, vuurvliegjes. Wie kent ze niet? Ze zoemen over weilanden, kruipen rond in het bos of dansen op het water. Maar wist je dat al deze insecten een wonderlijke gedaantewisseling ondergaan voordat ze eruitzien zoals wij ze kennen? Van eitje naar larve en van larve naar insect. Informatieve teksten en kleurrijke tekeningen leren je alles over de magische metamorfosen die bijna alle insecten doormaken.
In dit kleurrijk geïllustreerde prentenboek maakt Constanze Guhr de wereld van insecten zichtbaar. In haar levendige aquarelillustraties komen grasvlaktes, weilanden en bossen aan bod. Ook de onderwaterwereld en het drukke nachtleven worden besproken. Ze geeft ons een kijkje in een hommelnest, een mierenhoop en een groep van vuurvliegjes. De transformaties van alle kleine dieren worden stap voor stap zichtbaar gemaakt.
Een prachtig boek dat kinderen leert over de magische metamorfosen die bijna alle insecten doormaken – van eitje naar larve en van larve naar insect.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.