Categorieën
Libris

Lieverd, waarom?

Lieverd, waarom? 9789491863905
Koop online het boek Lieverd, waarom?. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 24.95. Lieverd, waarom? heeft EAN 9789491863905 en is geschreven door George Westerduin.

Lieverd, waarom?
‘Voor mijn lieve dochter, die ik als tastbaar deel van mezelf een leven lang met me meedraag. Voor alle vaders, moeders en grootouders die hun kinderen niet meer mogen zien.’
Openhartig doet George Westerduin (auteur en boven alles vader) verslag van zijn moeilijke reis waarin hij allerlei pogingen doet om zijn dochter – die hij zeventien jaar niet heeft gezien – weer te mogen ontmoeten. Hij vertelt op kwetsbare wijze hoeveel impact dit op hem heeft. De smeekbedes en hartenkreten naar zijn ex-vrouw en kinderen zijn oprecht en pijnlijk, maar zonder verwijt. Hij wil alleen maar dat zijn dochter gelukkig is.
Ouderverstoting (PAS) kan leiden tot emotionele schade, hechtingsproblemen, depressiviteit en schuldgevoelens bij het kind. Het verhaal van George is exemplarisch en illustratief voor vele (v)echtscheidingen. Door mensen bewust te maken van het begrip ouderverstoting en als ouders de transitie willen maken van ex-partnerschap naar harmonieus co-ouderschap kan het welzijn van kinderen worden gewaarborgd.
‘Ik hoop met mijn verhaal mijn dochter alsnog te bereiken. Lukt dat niet, dan staat achter in het boek mijn afscheidsbrief aan haar.’
George Westerduin is auteur, bewegingsdeskundige, jurist en driekwart theoloog. Hij schreef vanuit naastenliefde de trilogie Kind waar ben je? (2015), Weg van Ware Liefde (2017) en De kerk… angst of liefde? (2019). Zijn doel in het leven is mensen bij elkaar te brengen en hen inzicht te geven om liefdevol met elkaar om te gaan.
'Moge ook jouw boek ogen openen!' – Frenk van der Linden
'Iedereen in zo'n onnodige situatie van verwijdering, verlies, verdriet en verlangen gun ik de rijkdom van vergeving.' – Nicole Buch

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.