Categorieƫn
Libris

Lieve Stine, weet jij het?

Lieve Stine, weet jij het? 9789020621075
Koop online het boek Lieve Stine, weet jij het?. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. Lieve Stine, weet jij het? heeft EAN 9789020621075 en is geschreven door Stine Jensen.

Kinderboekdebuut van filosofe Stine JensenEindelijk weer een toegankelijk filosofieboek voor jongerenWaarom moet ik naar school als is liever buiten wil spelen?Moet ik altijd doen wat mijn ouders zeggen? Wat maakt iets kunst?Mag ik liegen tegen mijn beste vriendin of moet ik haar alles vertellen?In Lieve Stine, weet jij het? schrijven kinderen briefjes met hun vragen over het leven. Filosoof Stine geeft antwoord op de vragen. Maar niet zomaar. Er zijn opdrachtjes, en wie een vraag stelt, kan altijd een vraag terugverwachten.Ook voor volwassenen een toegankelijke introductie in de wereld van filosofieZal kinderen aanzetten tot denken en doordenkenGoed te gebruiken op scholenAls spannend verhaal te lezenInteractieve serie en website

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.