Categorie├źn
Libris

Lekker bezig

Lekker bezig 9789025765613
Koop online het boek Lekker bezig. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Lekker bezig heeft EAN 9789025765613 en is geschreven door Liz Pichon.

'Lekker bezig (zeker weten!)' is deel 10 in de megapopulaire serie over Tom Groot, die met zijn familie op vakantie gaat naar een gruwelijk saaie camping. Wat nu?

Tom, Delia en de rest van de familie Groot gaan op vakantie. Klinkt goed, zou je zeggen, maar ze gaan naar een megaduffe camping. Hoe moet Tom zich bezig zien te houden op die doodsaaie plek? Nogal wiedes: door te doedelen, natuurlijk!

'Lekker bezig (zeker weten!)' is opnieuw een hilarisch verhaal over de creatieve Tom, voor kinderen vanaf 9 jaar. Extra leuk: deze keer is er in het boek wat ruimte vrij gelaten om er zelf bij te doedelen. Lekker bezig!

De dagboeken van Tom Groot, die vol staan met lollige tekeningetjes en doedels, zijn al jarenlang waanzinnig populair. Sinds 2011 zijn er wereldwijd al 11 miljoen exemplaren van verkocht en de boeken verschijnen inmiddels in meer dan 40 talen. Auteur en illustrator Liz Pichon won met de serie onder andere de Roald Dahl Funny Prize voor het grappigste Britse kinderboek.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.