Categorie├źn
Libris

Leidraad voor een nobel leven

Leidraad voor een nobel leven 9789026333767
Koop online het boek Leidraad voor een nobel leven. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 4.99. Leidraad voor een nobel leven heeft EAN 9789026333767 en is geschreven door Ethan Hawke.

Leidraad voor een nobel leven is een inspirerende roman in de sfeer van De kleine prins en De alchemist. Het boek speelt zich af in de Middeleeuwen in Cornwall, waar sir Thomas aan de vooravond van een grote veldslag staat. Omdat hij voorvoelt dat hij de slag niet zal overleven, schrijft hij een brief aan zijn kinderen over twintig deugden die samen een kompas vormen voor hun reis door het leven: een kleine gids over datgene wat het leven zinvol maakt.
Ethan Hawke baseerde deze brief met deugden als vergeving, moed, trots en geduld op oude wijsheden uit de Oosterse en Westerse filosofie en de grote spirituele en politieke teksten van nu.
Leidraad voor een nobel leven is voorzien van illustraties: elke deugd wordt gesymboliseerd door een vogel, getekend door Ryan Hawke.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.