Categorieën
Libris

Lampionnen voor Finn

Lampionnen voor Finn 9789044834505
Koop online het boek Lampionnen voor Finn. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 19.95. Lampionnen voor Finn heeft EAN 9789044834505 en is geschreven door An Swerts.

Finn is bijna jarig. Zijn beste vriendinnetje Anna is heel enthousiast. Maar zelf vindt Finn jarig zijn een beetje eng. Want je weet nooit wat er die dag allemaal gaat gebeuren. Gelukkig kennen opa Leon en Anna hem heel goed. Ze bereiden zijn verjaardag samen met Finn goed voor zodat het een onvergetelijke dag wordt. Maar dan heeft Anne toch een verrassing in petto…
Een warm en herkenbaar verhaal over een jongen met autisme. Voor kinderen vanaf 6 jaar. Met achteraan achtergrondinformatie en tips voor volwassenen.
Het eerste boek in de Pleister-serie. Een reeks prentenboeken met een mooi verhaal én een informatieve toelichting vol achtergrondinformatie en tips. Deze serie maakt gevoelige problemen makkelijk bespreekbaar.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.