Categorie├źn
Libris

Laat maar los, Koala

Laat maar los, Koala 9789025779900
Koop online het boek Laat maar los, Koala. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 10.00. Laat maar los, Koala heeft EAN 9789025779900 en is geschreven door Rachel Bright.

Gewoonte is lekker overzichtelijk en aangenaam, maar wat gebeurt er als je uit je comfortzone stapt? 'Laat maar los, Koala' is een mooi stevige kartonnen prentenboek met heerlijk feelgoodverhaal met een luchtige boodschap centraal: durf los te laten!
De kleine Koala is een gewoontedier. Hij is erg gesteld op zijn plekje hoog in de boom en houdt dingen graag zoals ze zijn. Op een dag gebeurt het ergste wat Koala zich voor kan stellen: zijn boom valt om. Nu moet hij wel loslaten – en komt hij erachter dat een verandering niet het einde van de wereld betekent. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
Schrijver Rachel Bright en illustrator Jim Field zijn het duo achter populaire prentenboeken als 'Twee vechtende eekhoorntjes', 'De walvis wilde meer' en 'Wolfje wil naar huis'. Al hun dierenverhalen zijn prachtig om te zien, heerlijk op rijm en bevatten een wijze les.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.