Categorie├źn
Libris

Komt goed, Kleine Krab

Komt goed, Kleine Krab 9789025771430
Koop online het boek Komt goed, Kleine Krab. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. Komt goed, Kleine Krab heeft EAN 9789025771430 en is geschreven door Chris Haughton.

'Komt goed, Kleine Krab' is een stoer en eigenwijs prentenboek over je angsten overwinnen.Kleine Krab en Grote Krab gaan schaartje-baden in de zee, in een gezellig poeltje tussen de rotsen. Maar zodra Kleine Krab de woeste zee en de hoge golven ziet, krabbelt hij terug. Gelukkig verzamelt hij toch de moed om zich met de stroming mee te laten voeren, want in het diepe gaat er een prachtige onderwaterwereld voor hem open. Voor kinderen vanaf 2 jaar.Qua thema (lekker de grote zee in!) en formaat is 'Komt goed, Kleine Krab' een ideaal prentenboek voor op vakantie. Het is geschreven en getekend door de Ierse prentenboekenmaker Chris Haughton, wiens kleurrijke verhalen bij zowel kinderen als ouders geliefd zijn. In 2012 werd zijn eerste prentenboek, 'Mama kwijt', verkozen tot Prentenboek van het Jaar.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.