Categorieën
Libris

Kolletje & Dirk koken toversokkensoep

Kolletje & Dirk koken toversokkensoep 9789021039152
Koop online het boek Kolletje & Dirk koken toversokkensoep. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. Kolletje & Dirk koken toversokkensoep heeft EAN 9789021039152 en is geschreven door Pieter Feller.

In Kolletje & Dirk koken toversokkensoep van Pieter Feller en Natascha Stenvert beleven Kolletje en haar vriendje Dirk allerlei avonturen waarvan elk kind zal smullen. In dit voorleesboek met vrolijke illustraties vind je bovendien makkelijke recepten om thuis zelf te maken. Tover je keukenschort maar tevoorschijn!
Kolletjes toversokken zijn vies, dus gaan Kolletje en Dirk ze wassen in een emmertje. Ze maken er toversokkensoep van, maar de soep is niet lekker om te eten. Gelukkig heeft buurman Stelios echte soep gemaakt. Op school zingt meester Lucas een liedje over eten. Patrick Poeptoeter eet het liefst poeppudding. En wanneer opa Snor en oma Orselia op bezoek zijn, maakt oma raasdonders. Daar gaan hun buiken flink van razen en donderen. Kolletje tovert dat de scheetjes nog harder worden. Als dat maar goed gaat…
‘Ik ben dol op de verhalen van Kolletje. Heerlijk om de fantasie van de kinderen mee te prikkelen.’
JufJanneke.nl

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.