Categorieën
Libris

Kleine muis en de rode knikker

Kleine muis en de rode knikker 9789047709558
Koop online het boek Kleine muis en de rode knikker. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. Kleine muis en de rode knikker heeft EAN 9789047709558 en is geschreven door Petr Horacek.

Een nieuw avontuurvan Kleine Muis, met prachtige uitklapper
Op weg naar een huis voor zichzelf en zijn appel kroop Kleine Muis het hart van veel peuters en kleuters binnen. Nu is hij terug in een nieuw, vertederend verhaal.
Kleine Muis ziet tussen de takken van een boomeen prachtige, glanzende, rode knikker. Maar hij kan er niet bij. Dus haalt hij Mol en later ook Konijn om hem te helpen.
De vrienden helpen elkaar graag, maar kunnen het niet eens worden over wát er nu precies in die boom hangt. En ze kunnen er nog steeds niet bij… tot er iets grappigs gebeurt en ze allemaal verrast worden.
Het eerste boek van Petr Horáček over Kleine Muis- Kleine Muis zoekt een huis – werd een paar jaar geleden het boegbeeld van de Voorleesdagen. Kleine Muis en de rode knikker is een waardige opvolger: alle nieuwsgierige kinderen zullen willen weten wat daarvoor iets prachtigs, roods en glanzends tussen de takken verborgen zit.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.