Categorieën
Libris

Kit Katendrecht op heksenjacht

Kit Katendrecht op heksenjacht 9789083209494
Koop online het boek Kit Katendrecht op heksenjacht. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.95. Kit Katendrecht op heksenjacht heeft EAN 9789083209494 en is geschreven door Lanny Lakenstra.

FACSIMILE JUBILEUM UITGAVE
Kitty Katendrecht is een doodgewoon meisje. Maar ze heeft één groot talent; Kitty kan beter kijken dan andere kinderen. Daarom ziet ze dingen gebeuren die niemand anders ziet. En dan verandert Kitty in Kit, een schoolmeisje met extra pit!
En nu dit weer! Er vergaderen heksen in het Kralingse bos. Kitty Katendrecht heeft ze zelf gezien. Zij gaat er op af en wil de waarheid over de vrouwen in de wijde gewaden weten. Kits moeilijkste taak ooit, want hoe zien de heksen er overdag eigenlijk uit?
Vlak voordat de jaren 60 losbarstten was de Kit Katendrecht reeks baanbrekend voor avontuurlijke lezers. Lanny Lakenstra leerde onze ouders dat avontuur ook in Nederland bestond. Jarenlang waren de zes delen van de Kit Katendrecht-reeks onvindbaar.
Uitgeverij Ezo Wolf brengt, als hommage, Kit Katendrecht op heksenjacht uit in de oorspronkelijke uitvoering. Nostalgie?
Nee, lekker lezen is van alle tijden voor lezers van alle leeftijden.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.