Categorieën
Libris

Kapitein Onderbroek en het penibele plan van professor Poepiebroek

Kapitein Onderbroek en het penibele plan van professor Poepiebroek 9789026148149
Koop online het boek Kapitein Onderbroek en het penibele plan van professor Poepiebroek. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 17.99. Kapitein Onderbroek en het penibele plan van professor Poepiebroek heeft EAN 9789026148149 en is geschreven door Dav Pilkey.

Kapitein Onderbroek en het penibele plan van professor Poepiebroek is het vierde deel in de supergrappige graphicnovelserie van Dav Pilkey. Volledig in kleur, voor kinderen vanaf 8 jaar. Bekend van de succesvolle Netflix-serie en film.Sjors en Harold lijden aan O.S.S.S., het Ongelooflijk Saaie School Syndroom. Ze vervelen zich zó dood, dat ze besluiten om school wat op te vrolijken. Niks mis mee, toch? Totdat professor Poepiebroek ten tonele verschijnt. Hij is uitvinder en slimste mens van Nieuw Zwitserland, waar iedereen een gekke naam heeft en dus niemand dat raar vindt. Maar wanneer iedereen blíjft lachen om zijn naam, wordt professor Poepiebroek echt boos.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.