Categorie├źn
Libris

Kapitein Onderbroek en de ongelooflijke kantinejuffrouwen

Kapitein Onderbroek en de ongelooflijke kantinejuffrouwen 9789026144585
Koop online het boek Kapitein Onderbroek en de ongelooflijke kantinejuffrouwen. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 17.99. Kapitein Onderbroek en de ongelooflijke kantinejuffrouwen heeft EAN 9789026144585 en is geschreven door Dav Pilkey.

Kapitein Onderbroek en de ongelooflijke kantinejuffrouwen is het derde deel in de serie Kapitein Onderbroek van Dav Pilkey. Een full colour graphic novel, voor kinderen vanaf 8 jaar.

Sjors en Harold hebben bijna iedereen op school in de maling genomen. Maar wanneer ze het te bont maken, besluit schoolhoofd Krupp de kantinejuffrouwen te vervangen door wel heel vreemde schepsels, die akelig veel op buitenaardse wezens lijken.
Kan Kapitein Onderbroek Sjors en Harold redden, of lusten de marsmeiden hen rauw?

Dav Pilkey kon op school niet goed stilzitten en tekende het liefst gekke strips. Een leraar waarschuwde hem: 'Je kunt niet de rest van je leven gekke boeken maken!' Gelukkig luisterde Dav nooit erg goed…

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.