Categorieën
Libris

Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen deel 2 Deel 2. Mot met de zotte snotrobots

Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen deel 2 Deel 2. Mot met de zotte snotrobots 9789026156410
Koop online het boek Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen deel 2 Deel 2. Mot met de zotte snotrobots. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 17.99. Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen deel 2 Deel 2. Mot met de zotte snotrobots heeft EAN 9789026156410 en is geschreven door Dav Pilkey.

Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen deel 2: Mot met de zotte snotrobots is het zevende deel in de supergrappige graphicnovelserie van Dav Pilkey en het tweede deel binnen de subserie over de robotsnotjongen. Volledig in kleur, voor kinderen vanaf 8 jaar. Bekend van de succesvolle Netflix-serie en film.Sjors en Harold hebben de robotsnotjongen verslagen. Maar net wanneer ze denken dat ze de boel onder controle hebben, komen de zotte snotrobots tot leven. Tot overmaat van ramp blijken de hersenen van Melvin in meneer Krupps hoofd terechtgekomen te zijn en andersom. Hoe gaan ze dít nu weer oplossen?

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.