Categorieƫn
Libris

Kampioen 2.0

Kampioen 2.0 9789085434726
Koop online het boek Kampioen 2.0. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. Kampioen 2.0 heeft EAN 9789085434726 en is geschreven door Corien Oranje ; Olivier van de Voort.

Tien jaar na de eerste druk van Kampioen verschijnt Kampioen 2.0. In dit boek werken auteur Corien Oranje en topsporter Olivier van de Voort samen als schrijvers. Het eerste deel van het boek is grotendeels gelijk aan Kampioen, maar is op allerlei plekken herschreven op basis van de herinneringen van Olivier. Daardoor komt het voor lezers nog dichterbij.

Het tweede deel van het boek gaat in op de vraag die alle lezers van Kampioen bezighield: hoe gaat het nu met Olivier? In dit deel vertelt de nu 23-jarige Olivier zelf hoe hij van een 13-jarige jongen met een handicap verandert in een topsporter, die alles aan de kant zet om zijn doel te bereiken: de Paralympics in Rio.

In het boek zijn ook foto's opgenomen die belangrijke momenten uit het leven van Olivier laten zien.

Olivier: ‘Na mijn ongeluk had ik graag een boek zoals dit gelezen. Maar het was er niet. Ik wil heel graag kinderen en jongeren helpen die ook iets ergs hebben meegemaakt. Ik wil jongeren inspireren.’

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.