Categorie├źn
Libris

Je fantastische elastische brein

Je fantastische elastische brein 9789461182326
Koop online het boek Je fantastische elastische brein. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 18.50. Je fantastische elastische brein heeft EAN 9789461182326 en is geschreven door JoAnn Deak.

“Een fantastisch, toegankelijk prentenboek over de werking en groeikracht van het brein.Je Fantastische Elastische Brein is een perfecte introductie op de ontwikkeling van een 'growth mindset'.

De illustraties, de helderheid van de
feiten over het brein, de humor en de inspirerende boodschappen over hoe we direct invloed kunnen uitoefenen op de groeicapaciteit van ons brein, maken van dit boek een onmisbare bron voor thuis en op scholen. Zoals de auteur zegt: 'Iedere actie van een kind als 'breinkunstenaar', vormt onze toekomstige wereld'.”

Shirley Clarke, auteur van Leren zichtbaar maken met Formatieve Assessment

“Je Fantastische Elastische Brein van JoAnn Deak is een belangrijke aanvulling op de boekenkast in elke klas waarin met 'growth mindset' gewerkt wordt. Zelfs onze jongste leerlingen zullen een conceptueel begrip opbouwen van de neuroplasticiteit van het brein, dankzij de prachtige illustraties en de begrijpelijke uitleg.”

Mary Cay Ricci, auteur van Mindsets op school

“Een inspirerend prentenboek met een belangrijke boodschap voor kinderen: je kunt je brein sterker en slimmer maken door nieuwe dingen te leren, te oefenen en fouten te maken. Dit boek is een aanrader voor iedereen die kinderen wil helpen bij het ontwikkelen van een 'growth mindset', die talenten laat groeien en op laat bloeien!”

drs. Floor Raeijmaekers, medeoprichter van Platform Mindset en eigenaar van Het TalentenLab

Bij dit boek is een downloadbaar lesplan ontwikkeld dat bestaat uit drie activiteitensets. Deze klassikale activiteiten moedigen kinderen aan om te reflecteren op hun individuele ervaringen, met name ervaringen die betrekking hebben op persoonlijk succes en gebieden van groei.
De activiteiten bieden leerkrachten tevens de kans om de karaktervorming van de kinderen te ontwikkelen op het gebied van moed, redeneren en verantwoordelijkheid.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.