Categorieën
Libris

In oorlog

In oorlog 9789000389544
Koop online het boek In oorlog. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 18.99. In oorlog heeft EAN 9789000389544 en is geschreven door Arend van Dam.

Meeslepend leesboek van Arend van Dam over de geschiedenis van oorlogElk bericht over een nieuwe oorlog brengt een schok teweeg. Niet alleen bij volwassenen, maar ook bij kinderen. Wat is er aan de hand? Had deze oorlog niet voorkomen kunnen worden? Arend van Dam vroeg zich af of kennis over oorlogen uit de geschiedenis kinderen kan helpen om te begrijpen wat er om hen heen gebeurt. In 33 verhalen vertelt hij over Thoetmosis in Egypte, keizer Qin in China en Hannibal die over de Alpen trok met een leger olifanten. Over beroemde dictators, guerillastrijders en betrokkenen bij vredesmissies. In oorlog legt kinderen uit hoe tactiek en strategie een oorlog bepalen. Hoe uitvindingen als de stijgbeugel, het buskruit, de tank, het vliegtuig en kernenergie de manier van oorlog voeren beinvloedden.In oorlog is een kinderboek met prachtige illustraties in kleur, om voor te lezen vanaf 8 jaar of om zelf te lezen vanaf 9 jaar.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.