Categorieën
Libris

Ik zag een kikker

Ik zag een kikker 9789021039688
Koop online het boek Ik zag een kikker. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Ik zag een kikker heeft EAN 9789021039688 en is geschreven door Cindy Pieterse ; Berber van den Brink.

Ik zag een kikker, het supergrappige prentenboek van Cindy Pieterse en illustrator Berber van den Brink, is een heerlijk voorleesverhaal voor peuters en kleuters. Dit nonsensicale verhaal leest als een herhalende rap en het zal niet lang duren voor alle kinderen hardop meedoen!
In Ik zag een kikker eet een kikker stiekem van de taart. Maar dan wordt hij betrapt! O, o… Een interactief prentenboek voor de allerjongsten. De kleurrijke en humoristische illustraties maken dit voorleesfeest compleet.
Ik zag een kikker. KWAAK.Hij prikte met zijn vinger in een taart.
De vinger stak hij in zijn bek. Lekker!
Hij nam stiekem een stuk van de taart.
Vlug slikte hij het door.
Hij was een slikkende pikkende likkende prikkende kikker.
Cindy Pieterse schrijft voor satirische tv-programma’s, schreef voor Sesamstraat en was kleuterjuf. Net als de kikker in haar boek is ze gek op taart. De kleurrijke en grappige illustraties zijn gemaakt door illustrator en grafisch vormgever Berber van den Brink.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.