Categorieën
Libris

Ik neem je mee (met puzzel)

Ik neem je mee (met puzzel) 9789047711957
Koop online het boek Ik neem je mee (met puzzel). Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. Ik neem je mee (met puzzel) heeft EAN 9789047711957 en is geschreven door Linde Faas.

Linde Faas, meesteres van de humoristische tekening, verbaast, verrast en betovert met haar eerste eigen prentenboek Ik neem je mee, UITGAVE MET PUZZEL!
Een meisje komt met een ballon, tekenpapier en potloden de slaapkamer van een jongetje binnenlopen. Is hij net wakker? Houdt hij een pyjamadagje? Is hij ziek? Dat mag je helemaal zelf bedenken in dit woordeloze prentenboek… Laat je verbeeldingsvermogen je leiden, terwijl de kinderen de wereld worden overgedragen door de grote ballon en hun fantasie, langs tropische vogels en winterlandschappen vol pinguïns, door een kleurige onderwaterwereld en een van groen spetterend oerwoud, tot het tijd is om terug te keren naar de werkelijkheid.
Het boek leent zich tot het vertellen van talloze verhalen: over belevenissen en fantasie, over avonturen en vriendschap, over de magie van tekeningen – de mogelijkheden zijn oneindig.
Een magistraal prentenboek over de kracht van fantasie

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.