Categorieën
Libris

Ik denk dat ik ontvoerd ben

Ik denk dat ik ontvoerd ben 9789045129457
Koop online het boek Ik denk dat ik ontvoerd ben. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 9.99. Ik denk dat ik ontvoerd ben heeft EAN 9789045129457 en is geschreven door Pim Lammers.

Sprankelend en hedendaags poëziedebuut vol gedichten over de bijzondere band met broers, zussen, vaders, moeders, opa's, oma's, ooms en tantes. Over traditionele of juist heel moderne families. Over de gesprekken die je hebt tijdens het eten. Over een tante die geen man is maar ook geen vrouw. Over racen met je oom in een rolstoel. Maar ook over stiekem verliefd zijn of over een oudere broer die ineens de deur van de badkamer voor je neus op slot doet.

Van gevoelig tot grappig: Zilveren Griffel-winnaar Pim Lammers weet moeiteloos in de huid van kinderen te kruipen en hun gevoelens te beschrijven.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.