Categorie├źn
Libris

Ik ben autastisch!

Ik ben autastisch! 9789463492072
Koop online het boek Ik ben autastisch!. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 19.99. Ik ben autastisch! heeft EAN 9789463492072 en is geschreven door Bianca Toeps ; Esther Walraven.

Editie speciaal voor kinderen van bestseller 'Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit'
Je kunt Bianca herkennen aan haar petje, dat heeft ze altijd op. Ze draagt graag wijde kleding die lekker zit, is dol op Japan en verzamelt alles wat met Disney te maken heeft. En ze heeft autisme.
Wat betekent dat precies? Bianca legt je uit hoe autistische hersenen werken en waarom sommige dingen voor autistische kinderen vaak net even anders gaan. Wat is er lastig als je autisme hebt? En wat juist leuk? En hoe kun je moeilijke dingen makkelijker maken? Bianca's vrienden Daan, Sam en Robin kunnen erover meepraten en delen hun ervaringen.
Dit boek is voor iedereen met autisme, maar ook voor alle broertjes en zusjes, vrienden en vriendinnen, opa's en oma's, moeders en vaders en meesters en juffen.
Kies je kaft! Om deze editie zit een speciaal stofomslag dat je op verschillende manieren om het boek kunt vouwen. Zo kun je kiezen uit wel vier verschillende kaften.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.