Categorie├źn
Libris

Huwelijkse voorwaarden

Huwelijkse voorwaarden 9789026326271
Koop online het boek Huwelijkse voorwaarden. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 3.99. Huwelijkse voorwaarden heeft EAN 9789026326271 en is geschreven door Harriet Lerner.

Zit je relatie in het slop? Maak je elkaar verwijten als 'Jij praat nooit' en 'Jij wil geen seks'? Psychologe Harriet Lerner geeft in Huwelijkse voorwaarden honderd tips voor een gezonde, langdurige relatie. Ze biedt nieuwe oplossingen voor eeuwenoude problemen – 'Ze luistert niet als ik zeg dat ik met rust gelaten wil worden' -, maar behandelt ook de dilemma's van deze tijd – 'Hij houdt meer van zijn BlackBerry dan van mij'. Lerner leert ons dat we kritiek niet stiekem als advies mogen verpakken, ze helpt ons om te gaan met kinderen, stiefkinderen en ingewikkelde familiebanden en ze legt het werkelijke probleem achter de dop op de tandpastatube bloot.
Lerner geeft een overzicht van beknopte, simpele regels die een relatie kunnen verbeteren. Haar levendige en vakkundige adviezen zijn gebaseerd op haar eigen praktijk en huwelijk. Huwelijkse voorwaarden helpt ons inzicht te krijgen in hoe we onze relatie (weer) op de rails zetten.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.