Categorieën
Libris

Homme en het noodgeval

Homme en het noodgeval 9789047711827
Koop online het boek Homme en het noodgeval. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. Homme en het noodgeval heeft EAN 9789047711827 en is geschreven door Annejan Mieras.

Het is geen rugbyvriendje van Tim dat komt logeren, maar die rare meid uit Hommes klas: Pien. En ze moet ook nog in Hommes kamer, dus Homme moet bij Tim. Logisch dat Homme het helemaal niet ziet zitten. Waarom moet Pien zo nodig bij hen als haar moeder even niet meer kan? Ze is onhandig, lust niks, en ze zegt dat ze een prinses is. En natuurlijk wordt ze hartstikke voorgetrokken door zijn ouders…
Aangespoord door zijn grote vriend, fietsenmaker Kees, gaat Homme stiekem op onderzoek uit. Wie is Pien nou echt?
Annejan Mieras schrijft een verhaal dat tegelijkertijd hartverscheurend en hartverwarmend is. Over kinderen in situaties waar ze zelf geen stem in hebben, en hoe ze zich daarin staande houden. En over de onverwachte bijzondere kanten die dat kan hebben. Met een prachtig omslag en ijzersterke ‘ijzerdieren’ van Linde Faas.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.