Categorieƫn
Libris

Hoe word je de baas van de wereld?

Hoe word je de baas van de wereld? 9789024596614
Koop online het boek Hoe word je de baas van de wereld?. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 17.99. Hoe word je de baas van de wereld? heeft EAN 9789024596614 en is geschreven door Louie Stowell.

In Hoe word je de baas van de wereld? van Louie Stowell maakt god Loki het wel heel erg bont. Eerder verschenen ook: Hoe word je een goede god? en Hoe krijg je nooit meer de schuld? Wees gewaarschuwd: van deze graphic-novelserie krijg je buikpijn van het lachen (en intussen steek je ook nog iets op over noordse mythen en goden).
De schoolmusical staat voor de deur en Loki krijgt de rol van slechterik. Waarom gelooft niemand toch in zijn onschuld? Het is om wanhopig van te worden! Wanneer Thor de rol van held krijgt, is Loki vastberaden om de show te stelen. Daarvoor moet hij: 1) iedereen laten zien hoe slecht Thor is; 2) iedereen ervan overtuigen dat hij, Loki, briljant is; 3) een magische ring vinden die zijn diepste wens laat uitkomen. Lukt het Loki om de wereld te laten zien dat hij wel een goede god is?
‘Kinderen zullen van dit boek houden vanwege het vleugje rebellie en de lekkere flauwe grapjes die erin zitten.’
Langlevelezen.nl

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.