Categorieën
Libris

Hoe wij het machtigste dier op aarde werden

Hoe wij het machtigste dier op aarde werden 9789493295001
Koop online het boek Hoe wij het machtigste dier op aarde werden. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 19.99. Hoe wij het machtigste dier op aarde werden heeft EAN 9789493295001 en is geschreven door Yuval Noah Harari.

Ooit was de mens een doodgewone diersoort waar de andere dieren zich niets van aantrokken. Nu is de mens de baas over de wereld… Hoe kan dat?
In dit boek ontdek je welke superkracht ons zo machtig heeft gemaakt. En je ontdekt nog veel meer: bijvoorbeeld hoe het komt dat veel kinderen bang zijn voor monsters onder hun bed en waarom je snoep zo lekker vindt. Maar je komt er ook achter waarom de mammoeten zijn uitgestorven en waarom er nog maar één mensensoort bestaat.
Door onze grote macht zijn er grote problemen gekomen. Maar als je die macht goed gebruikt, kun je er ook heel mooie dingen mee doen. Jij ook!
Yuval Noah Harari werd wereldwijd bekend met zijn boek Sapiens. Volgens veel mensen het belangrijkste boek dat ze ooit gelezen hebben.
Met tekeningen in kleur van de Spaanse illustrator Ricard Zaplana Ruiz.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.