Categorieën
Libris

Hoe voed ik mijn ouders op?

Hoe voed ik mijn ouders op? 9789020618433
Koop online het boek Hoe voed ik mijn ouders op?. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 19.99. Hoe voed ik mijn ouders op? heeft EAN 9789020618433 en is geschreven door Stine Jensen ; Frank Meester.

Hoe voed ik mijn ouders op? is een bijzondere samenwerking tussen filosofen Stine Jensen en Frank Meester. Eerder toerden zij al samen langs Nederlandse zalen met hun filosofische theater lezing 'Het Opvoedcircus' en zij schreven samen De Opvoeders. Wat filosofie de schipperende ouder kan leren. Nu komen ze met een humoristisch én filosofisch kinderboek over dit thema.
Allerlei probleemouders komen aan bod, zoals de telefoonouder, de overwerkte ouder, de te-jong-gekleed-ouder, de ruzie-ouder, de mijn-kind-is-hyper-intelligent-ouder en zo nog 15 onuitstaanbare vaders en moeders die wel een beetje opvoeding kunnen gebruiken! Elk hoofdstuk begint met het probleem van een kind, dat vervolgens tips krijgt van andere kinderen én van filosofen Stine en Frank (die zelf overigens ook geen perfecte ouders zijn…) Leuk en leerzaam voor ouder en kind!
Kijk op www.kluitman.nl voor een gratis lesbrief over dit boek.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.