Categorieën
Libris

Hoe overleef ik mezelf?

Hoe overleef ik mezelf? 9789021482323
Koop online het boek Hoe overleef ik mezelf?. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. Hoe overleef ik mezelf? heeft EAN 9789021482323 en is geschreven door Francine Oomen.

De puberteit, hoe voelt dat eigenlijk? Jij verandert, maar doen je ouders dat ook? Of denken ze nog steeds dat je een kleuter bent? Wat doe je als je ouders het er niet mee eens zijn dat je: -graffiti gaat spuiten -een piercing laat zetten -er een eigen mening op na houdt? En wat doe je als je gepest wordt, terwijl je wilt dat iedereen je bewondert? Rosa bedenkt voor al deze vragen een oplossing: Rooz, de nieuwe versie. Maar is ze daar zelf nu wel zo blij mee? En is de wereld blij met Rooz? Dit boek staat boordevol tips. Over moeilijk opvoedbare ouders en verstandige kinderen. Over de liefde, uiterlijk, onzekerheid en over moed en verandering. Een onmiskenbaar boek voor elke puber, of iedereen die van plan is dat te worden. Met veel e- & me-mails!Dit is het zesde deel in de Hoe overleef ik…-serie!Nieuwe herziene uitgave.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.