Categorieën
Libris

Hoe overleef ik de brugklas?

Hoe overleef ik de brugklas? 9789021482309
Koop online het boek Hoe overleef ik de brugklas?. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. Hoe overleef ik de brugklas? heeft EAN 9789021482309 en is geschreven door Francine Oomen.

Als Rosa naar de brugklas gaat, verandert er een heleboel in haar leven. Van stoere achtstegroeper wordt ze brugpieper. Ineens heeft ze een stuk of twaalf leraren in plaats van één. In plaats van een rugzakje met een boterhamtrommeltje erin, moet ze kilo’s boeken meesjouwen. Tel daar nog een klas vol nieuwe kinderen en megaveel huiswerk bij op… Hoe overleeft ze dat allemaal?Rosa’s vriendje Jonas zit nog in groep acht. Om hem alvast een beetje voor te bereiden, mailt ze hem survivaltips.Dit boek is voor iedereen die (bijna) naar de brugklas gaat (of hem al heeft overleefd). Het gaat over vriendschap, maar ook over pesten. Over lachen en over uitgelachen worden. Over na-apen en jezelf durven zijn. Met veel tips voor lastige leraren, pukkeltjes, eerste liefdes en nog veel meer!Dit is het vierde deel in de Hoe overleef ik…-serie!Nieuwe herziene editie.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.