Categorieƫn
Libris

Hoe?

Hoe? 9789463375665
Koop online het boek Hoe?. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 19.50. Hoe? heeft EAN 9789463375665 en is geschreven door Aby & Sander Hartog.

Hoe wordt kauwgum gemaakt, hoe maak je de beste scheten, hoe verveel je je, hoe los je de vervuiling op straat op, hoe kom je op de maan, hoe krijg je een onontwarbare knoop in een touwtje?

Hartog & Hartog, meesters in de fantasierijke non-fictie voor kinderen, stellen een van de belangrijkste vragen die ze kennen: hoe? In een stuk of vijftig o zo diverse hoofdstukken duiken de schrijvers de diepte in, om met vermakelijke, onzinnige maar ook zeer informatieve antwoorden op die ene vraag te komen: HOE?

Aby Hartog is schrijver, tekenaar, taalspeler, jongleur, praatjesmaker en meer. Hij schrijft en tekent voor kinderen van 4 jaar en ouder, fictie, nonfictie, poƫzie, voorleesverhalen, romans, spanning en avontuur, vrolijke onzin en vrijwel alles wat daar tussenin zit.

Sander Hartog vertelt verhalen: grote, kleine, spannende, mooie, gekke en soms zelfs saaie. Het liefst vertelt hij ware verhalen met een beetje fantasie. Dat deed hij als docent, als journalist, als redacteur, als vriend en zeker ook als opa.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.