Categorieën
Libris

Het verborgen leven van bomen voor kinderen

Het verborgen leven van bomen voor kinderen 9789021678467
Koop online het boek Het verborgen leven van bomen voor kinderen. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 20.99. Het verborgen leven van bomen voor kinderen heeft EAN 9789021678467 en is geschreven door Peter Wohlleben.

Slapen bomen ’s nachts?
Kunnen ze met elkaar praten?
En hoe werkt het Woud Wijde Web?
Dit boek geeft je een kijkje in het verborgen leven van bomen. Want bomen kunnen en doen veel meer dan je zou denken. Ontdek hoe ze vijanden verjagen en waarom ze in de herfst hun bladeren laten vallen. Dat ze zelfs regen kunnen maken en waarom ze niet van straatlantaarns houden. En lees hoe ze samenleven met de dieren in het bos. Voor wie dit boek gelezen heeft, vertelt elke boom ineens een heel verhaal. Voor je het weet roep je: ‘Kijk, een bange boom!’ of: ‘Hé, die boom heeft te veel gedronken.’
Dus neem dit boek mee naar buiten en ontdek hoe bomen, dieren en planten samen een wonderbaarlijke en spannende wereld vormen!
Boswachter Peter Wohlleben schreef voor volwassenen al verschillende boeken over de natuur, waarmee hij internationaal veel succes heeft. Dit is zijn eerste kinderboek.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.