Categorie├źn
Libris

Het telboekje van Rupsje Nooitgenoeg

Het telboekje van Rupsje Nooitgenoeg 9789025747961
Koop online het boek Het telboekje van Rupsje Nooitgenoeg. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 12.99. Het telboekje van Rupsje Nooitgenoeg heeft EAN 9789025747961 en is geschreven door Eric Carle.

'Het telboekje van Rupsje Nooitgenoeg' biedt peuters een speelse eerste kennismaking met cijfers en tellen. Dankzij dit bijzondere kartonboekje kunnen kinderen al op heel jonge leeftijd vertrouwd raken met cijfers en tellen. Door een vinger aan de achterkant van het boek in het pluchen poppetje te steken, kan de (voor)lezer Rupsje Nooitgenoeg laten snoepen van het heerlijke fruit. En van al dat lekkere fruit wordt het rupsje natuurlijk… een wonderschone vlinder! Voor kinderen vanaf 2 jaar.Rupsje Nooitgenoeg is al generaties lang het bekendste en meest geliefde karakter van schrijver en tekenaar Eric Carle. Hoewel het gelijknamige, iconische prentenboek al meer dan 50 jaar geleden verscheen, staat het nog altijd bij heel veel mensen in de boekenkast. En dat is niet verwonderlijk: de heldere collage-illustraties zijn samen met het vrolijke verhaal nog steeds een feest om te (her)lezen.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.