Categorie├źn
Libris

Het sleutelkruid

Het sleutelkruid 9789025773717
Koop online het boek Het sleutelkruid. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 17.99. Het sleutelkruid heeft EAN 9789025773717 en is geschreven door Paul Biegel.

'Het sleutelkruid' van Paul Biegel is een onmisbaar boek in de boekenkast van elke jonge lezer. Een juweeltje uit de Nederlandse jeugdliteratuur, voor kinderen vanaf 9 jaar.In een koperen burcht woont de oude koning Mansolein. Hij is zo oud dat alleen een wondermiddel hem kan redden. Een dokter gaat op reis, op zoek naar het sleutelkruid – het wondermiddel. Onderweg stuurt hij de dieren, de inwoners van het koninkrijk, naar de koning. Zij moeten hem verhalen vertellen om zijn hart te laten kloppen.In 1965 werd 'Het sleutelkruid' verkozen tot Kinderboek van het Jaar, en in 2005 was de titel een van de genomineerden voor de prestigieuze Griffel der Griffels. Linde Faas maakte voor deze editie 'Het sleutelkruid' warme, eigenzinnige illustraties, waardoor het boek weer generaties lang mee kan. Paul Biegel is de meesterverteller van de Lage Landen en een van de meest geliefde stemmen in de Nederlandse jeugdliteratuur. Voor zijn werk nam hij onder andere vier Zilveren Griffels en twee Gouden Griffels in ontvangst.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.