Categorieën
Libris

Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss

Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss 9789000305186
Koop online het boek Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 6.99. Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss heeft EAN 9789000305186 en is geschreven door Kathryn Littlewood.

Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss
Alle ingrediënten voor een betoverend verhaal!
De ouders van Roos, Tijm, Dille en Leintje runnen een magische bakkerij in het stadje Rampenburg. Met behulp van een geheimzinnig kookboek, dat al eeuwen in de familie is, bakken ze de meest betoverende koekjes en taarten. Als hun ouders een tijdje de stad uit moeten, krijgt Roos de sleutel van de voorraadkamer waarin het kookboek wordt bewaard. Haar moeder drukt haar op het hart: de deur mag alleen in noodgevallen geopend worden, want er mag absoluut geen magie vrijkomen… Wanneer de kinderen toch experimenteren met wat magische recepten, belanden ze in de mafste situaties. Dan geeft Dille de sleutel aan Lilian, de mysterieuze vrouw die beweert dat ze hun tante is. Maar is zij wel te vertrouwen?
‘Kathryn Littlewood pakt je meteen in met haar verrukkelijke verzinsels.’ Trouw
Ook verschenen in deze serie: De waanzinnige wedstrijd van Bakkerij BlissDe onmogelijke opdracht van Bakkerij BlissHet geheime ingrediënt van Bakkerij BlissDe betoverende mix van Bakkerij BlissDe ultieme uitdaging van Bakkerij Bliss

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.