Categorieën
Libris

Het kind van de gruffalo magneetboek

Het kind van de gruffalo magneetboek 9789047703976
Koop online het boek Het kind van de gruffalo magneetboek. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Het kind van de gruffalo magneetboek heeft EAN 9789047703976 en is geschreven door Julia Donaldson.

Het kind van de Gruffalo magneetboek
Na De Gruffalo nu ook zijn kind in magneetversie: succes verzekerd!

Ieder kind kent de Gruffalo én het verhaal van het Gruffalokind dat op zoek gaat naar de Grote Vreselijke Muis. Wee de vader of moeder die het waagt niet tekstvast voor te lezen. Genadeloos straft het kroost dat af door letterlijk de woorden va Julia Donaldson te herhalen…

Diezelfde kinderen zullen genieten van de magneeteditie van dit boek. Met de klassieke personages van Axel Scheffler – van het Gruffalokind tot de muis – kunnen ze eindeloos spelletjes en puzzels doen, het verhaal naspelen, het hervertellen en naar hartelust veranderen… om uiteindelijk alle magneetjes eraf te halen en weer een nieuwe versie te bedenken.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.