Categorie├źn
Libris

Het grote Rembrandt voorleesboek

Het grote Rembrandt voorleesboek 9789047626459
Koop online het boek Het grote Rembrandt voorleesboek. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 24.99. Het grote Rembrandt voorleesboek heeft EAN 9789047626459 en is geschreven door Joke van Leeuwen ; Bibi Dumon Tak ; Jan Paul Schutten ; Sjoerd En Margje Kuyper ; Koos Meinderts ; Thijs Goverde.

Voor het Rembrandtjaar 2019 schreven zeven geweldige kinderboekenschrijvers 24 verhalen bij de mooiste meesterwerken van
onze grootste kunstenaars aller tijden. Natuurlijk is er bij elk schilderij een officieel,kunsthistorisch verhaal. Maar bij de beste kunst ga je zelf kijken en maak je je eigen associaties. Hij laat ons onze eigen verhalen verzinnen bij zijn werk. Inspirerend voor kinderen en zeker ook voor volwassenen. Volgens Rembrandt moest je zijn schilderijen in het felle zonlicht en van afstand bekijken. De schrijvers van dit boek zetten 25 schilderijen, etsen en tekeningen van Rembrandt in een nieuw, fel licht en nemen een gepaste afstand om sprankelende verhalen te schrijven.
In samenwerking met het Rijksmuseum.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.