Categorieƫn
Libris

Het grote kunst doeboek

Het grote kunst doeboek 9789047711216
Koop online het boek Het grote kunst doeboek. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. Het grote kunst doeboek heeft EAN 9789047711216 en is geschreven door Paul Thurlby.

Paul Thurlby is een Engelse illustrator en werkt onder meer voor The Guardian, The Times, The New Yorker en Vanity Fair. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de befaamde National Gallery in Londen hem benaderde om een doeboek voor kinderen te maken aan de hand van beroemde kunstwerken.
Het resultaat is een boek waarmee je aan de slag kunt, of je nou zeven bent of veertien. Zoek naar details in de jungle van Rousseau, leer een prinses te tekenen zoals Uccello, maak een onvoltooid werk van Michelangelo af en geef de Dame met eekhoorn en spreeuw van Holbein nog meer dierenvriendjes. Al tekenend en kijkend leer je wereldberoemde werken kennen – beter zelfs dan menig museumbezoeker, want je leert tekentrucjes en ontdekt feitjes uit de tijd van de schilders zelf.
Een boek om een zomervakantie lang mee aan de slag te gaan. Of af en toe een uurtje tussendoor.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.