Categorieën
Libris

Het geheime weekboek van groep acht

Het geheime weekboek van groep acht 9789000302178
Koop online het boek Het geheime weekboek van groep acht. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 9.99. Het geheime weekboek van groep acht heeft EAN 9789000302178 en is geschreven door Jacques Vriens.

Het geheime weekboek van groep acht van Jacques Vriens
Schoolroman in een nieuw jasje
In groep acht besluiten Sven, Rachelle, Thomas en Janneke een geheim afscheidscadeau te maken voor hun klasgenoten: ze gaan dit schooljaar een weekboek bijhouden. Elke week beschrijft een van hen wat er is gebeurd in de klas. Bijvoorbeeld hoe grappig hun meester doet als hij seksuele voorlichting geeft of dat die rare moeder van Rachelle op school komt terwijl dat helemaal niet mag. Ook de spanning voor de eindtoets en het kamp staan erin.Al snel blijkt dat de vier vooral veel persoonlijke dingen vertellen die ze hun klasgenootjes liever niet laten lezen – het verslag van hun laatste jaarop de basisschool wordt spannender dan ze van tevoren hadden kunnen bedenken!
Spannende, herkenbare 10+-reeks voor jongens en meiden
Jacques Vriens is geliefd bij juffen en meesters
Over Jacques Vriens en zijn schoolromans:'Niemand kan beter over de speelse, intense interactie tussen kinderen schrijven.' Abdelkader Benali in de VolkskrantLees nog meer schoolromans!De school is wegHa/bah naar schoolGroep acht aan de machtGroep zeven slaat terugEn de groeten van groep achtEen bende in de bovenbouwGedonder met groep acht!Die rotschool met die fijne klasAchtste-groepers huilen nietEen stelletje mooie vrienden

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.