Categorieën
Libris

Het dikke dinoboek

Het dikke dinoboek 9789048860692
Koop online het boek Het dikke dinoboek. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 19.99. Het dikke dinoboek heeft EAN 9789048860692 en is geschreven door Marianne Busser ; Ron Schröder.

Een grappig en leerzaam boek, met daarin heel veel versjes en weetjes over allerlei dino's en andere uitgestorven dieren. Zowel kinderen als volwassenen zullen zich verbazen over talloze wonderlijke feitjes over deze bijzondere dieren. Want wie wist er bijvoorbeeld dat de Brachiosaurus met een snelheid van 1200 meter per seconde met zijn staart kon meppen, dat de naam Iguanodon 'leguaantand' betekent, en dat veel supergrote dino's echt píépkleine hersenen hadden?Vindt een knappe wetenschapperheel veel botjes bij elkaarbrengt hij ze naar een museummaar dan is hij nog niet klaarHad de dino mooie verenof was hij volkomen kaalzou hij brullen, piepen, fluitenen wat at hij allemaal? Dinoversjes, dinoweetjes, dinopret!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.