Categorieƫn
Libris

Het Caravaggio-vonnis

Het Caravaggio-vonnis 9789401618120
Koop online het boek Het Caravaggio-vonnis. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 4.99. Het Caravaggio-vonnis heeft EAN 9789401618120 en is geschreven door Marco De Franchi.

In de zinderende thriller Het Caravaggio-vonnis van voormalig hoofdcommissaris Marco De Franchi worden op het platteland van Toscane twee bijna identieke kinderen ontvoerd. Een van hen weet te ontsnappen en vertelt wat er is gebeurd, maar de jonge commissaris Valentina Medici weet zeker dat hij iets verbergt. Dan verdwijnt er nog een kind, en de tijd begint te dringen. Valentina moet uitzoeken wie hierachter zit om de kinderen te kunnen redden.

Ze vermoedt een gruwelijk complot, maar wordt alleen geloofd door Fabio Costa, een uit de gratie geraakte collega met een duister verleden. Samen moeten ze op zoek naar een nietsontziende moordenaar met een morbide, wrede obsessie, die hen steeds een stap voor lijkt te zijn. Het is Valentina’s eerste officiĆ«le onderzoek, maar al snel vreest ze dat het ook haar laatste zal zijn. Want niemand kan zo diep de duisternis in duiken en daar ongeschonden uit terugkeren…

'Een verrassende thriller vol onverwachte wendingen waar we niets over kunnen zeggen: je moet het ervaren.' – ELLE Italia

'Leest razendsnel, dankzij elke nieuwe schokkende ontdekking.' – La Repubblica

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.