Categorieën
Libris

Het boek voor ontdekkingsreizigers in België

Het boek voor ontdekkingsreizigers in België 9789460582813
Koop online het boek Het boek voor ontdekkingsreizigers in België. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 25.00. Het boek voor ontdekkingsreizigers in België heeft EAN 9789460582813 en is geschreven door Kristien In-'t-Ven.

Na het succes van hun boek 'België voor kinderen en hun baasjes' komen de enige echte Dingenzoekers met een nieuwe bijbel voor al wie houdt van ontdekkingen in eigen land: Het boek voor ontdekkingsreizigers in België.
Hun selectiecriteria zijn dezelfde, maar dit keer presenteren ze al die bijzondere plekken in een 50-tal al even bijzondere lijstjes zoals:
de 4 gezelligste kampeerplekken in Vlaamse tuinen
2 adembenemend mooie startplaatsen voor een kanotocht
de 6 leukste plekken om je oma mee naartoe te nemen
de 6 leukste plekken om je opa mee naartoe te nemen
de 2 zotste nachten om nooit te vergeten
de 3 coolste plekken voor een weekend in het wild
de 5 mooiste plekken voor architectuurfans in Brussel
de 3 gezelligste XL vakantiehuizen in Wallonië
De nadruk ligt op plekjes in de natuur en op het platteland, al worden ook de leukste steden niet vergeten. De meeste adressen zijn super voor families met kinderen, maar ook zonder een meute absoluut de moeite waard. Alle geselecteerde plekken werden persoonlijk bezocht door de makers Kristien In-’t-Ven en Greetje Van Buggenhout. Kristien schreef de teksten, Greetje zorgde voor de beelden.
Kristien In-’t-Ven is schrijver van kinder- en reisboeken zoals 'De Zeepridder', 'Luister nooit naar je moeder en andere wijze raad van belangrijke vrouwen' en '360° Parijs'. Greetje Van Buggenhout werkt als fotograaf voor een hele resem magazines. Ze maakt ook eigen beeldend werk, dat altijd draait rond mensen en hun verhalen. Samen zijn ze de Dingenzoekers en maken ze reportages voor hun gelijknamige website, Instagram- en Facebookpagina.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.