Categorieƫn
Libris

Heb jij misschien Olifant gezien?

Heb jij misschien Olifant gezien? 9789025779924
Koop online het boek Heb jij misschien Olifant gezien?. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 10.00. Heb jij misschien Olifant gezien? heeft EAN 9789025779924 en is geschreven door David Barrow.

n dit stevige kartonboekje van de prentenboekklassieker 'Heb jij misschien Olifant gezien?' speelt een jongetje verstoppertje met een olifant. Het jongetje telt tot tien en de olifant gaat zich verstoppen. Dat kan hij HEEL ERG goed, waarschuwt hij nog – en hij krijgt gelijk! Hoewel de lezer hem duidelijk kan zien zitten, staart het jongetje steeds weer verbaasd in het rond. Waar kan Olifant toch gebleven zijn? Zelfs zijn vader en moeder kijken er zo overheen!
'Heb jij misschien Olifant gezien?' is het eerste prentenboek van David Barrow, die in 2015 als meest veelbelovende kinderboekenillustrator van Groot-Brittanniƫ de Sebastian Walker Award kreeg. Het komische verhaal en de prachtige waterverfprenten maken dit boek een genot om keer op keer voor te lezen aan kinderen vanaf 4 jaar. In 2018 werd het boek bekroond met een Zilveren Penseel, en in datzelfde jaar stond het ook in de Prentenboek Top Tien.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.