Categorieën
Libris

Hartstocht aan het hof

Hartstocht aan het hof 9789402560855
Koop online het boek Hartstocht aan het hof. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 4.49. Hartstocht aan het hof heeft EAN 9789402560855 en is geschreven door Natalie Anderson.

Wat doe je als de koning je kust?
 
Geplaagd door familieschandalen heeft Felipe Roca de Silva y Zafiro gezworen dat hij nooit zal trouwen en nooit kinderen zal krijgen. Hij is de laatste koning van Silvabon! Dan keert, de dag voor zijn kroning, de mooie Elsie terug in het paleis. Ze heeft zijn zus (en hem!) verraden, en hij begrijpt niet dat ze zich hier nog durft te vertonen. Maar ze is wel nog steeds heel aantrekkelijk, en hoewel het tegen al zijn principes indruist, móét hij haar verleiden…
 
Nu Elsie terug is, wil ze Felipe erop wijzen dat hij haar destijds ten onrechte uit Silvabon heeft verbannen. Veel kans om alles uit te leggen krijgt ze niet, want hij neemt haar in zijn armen en drukt een vurige kus op haar lippen. Ze is verrast. Felipe heeft toch een hekel aan haar?

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.