Categorieën
Libris

Hans Kazàn, de man die bijna alles kan

Hans Kazàn, de man die bijna alles kan 9789083084435
Koop online het boek Hans Kazàn, de man die bijna alles kan. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 24.95. Hans Kazàn, de man die bijna alles kan heeft EAN 9789083084435 en is geschreven door Michel van Zeist.

Al op jonge leeftijd besloot Hans Marten Mulders (1953) door het leven te gaan als Hans Kazàn. Zijn passie voor de goochelkunst was de enige stabiele factor in een onstuimige jeugd, waarin de vechtscheiding van zijn ouders veel leed veroorzaakte. Hans werd gelukkig toen hij zijn droomvrouw leerde kennen: Wendy Schouw. Na een valse start in het leven volgden een gelukkig gezinsleven en een glansrijke goochelcarrière op televisie en in het theater. Het verhaal van Hans Kazàn is het verhaal van een aimabele goochelkoning op zoek naar harmonie, een verhaal over vallen en opstaan: gebogen, maar niet gebroken.
Hans Kazàn kreeg landelijke bekendheid door zijn tv-optredens in Martin Brozius’ Ren je rot. Hij werd vaste gast in de Nederlandse huiskamer als gezicht van onder meer De Blufshow en Prijzenslag. Bij RTL presenteerde Kazàn goochelprogramma’s en zette dat samen met zijn kinderen – Magic Unlimited – voort bij de Tros.
Ter ere van de 70ste verjaardag en het 50-jarig artiestenjubileum van Nederlands bekendste goochelaar schreef Michel van Zeist de geautoriseerde biografie Hans Kazàn, de man die bijna alles kan.
Met medewerking van onder anderen familie Kazàn, Hans Klok, André van Duin, Tineke Schouten, Henny Huisman, Aad van Toor, Ben Cramer, Paul Groot, Antje Monteiro, Ruud Hendriks en Gerard Baars.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.