Categorieƫn
Libris

Handboek voor de burger in tijden van corona

Handboek voor de burger in tijden van corona 9789083054223
Koop online het boek Handboek voor de burger in tijden van corona. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 3.99. Handboek voor de burger in tijden van corona heeft EAN 9789083054223 en is geschreven door Henk Rijks ; Roeland Stekelenburg.

Ineens was het er: het coronavirus, en zo’n beetje alles wat je gewend bent loopt ineens anders of is zelfs verboden. Hoewel de media doorlopend verslag doen van het laatste nieuws blijven er veel vragen over. Vooral van praktische aard. Wat moet je doen als je denkt dat je besmet bent? Thuiswerken, hoe plan je dat? En nu de scholen dicht zijn, wat doe je met de kinderen? Hoe bestrijd je verveling en hoe vermijd je hamstergedrag? Henk Rijks, Roeland Stekelenburg en Tijs Koelemeijer verdiepen zich al enige tijd in hoe te leven en overleven in tijden van crisis, en stelden deze handige gids samen met tips om het hoofd koel te houden.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.