Categorieën
Libris

Hadden de Grieken al raketten?

Hadden de Grieken al raketten? 9789024589968
Koop online het boek Hadden de Grieken al raketten?. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 19.99. Hadden de Grieken al raketten? heeft EAN 9789024589968 en is geschreven door Govert Schilling.

Hadden de Grieken al raketten? van Govert Schilling en illustrator Tjarko van der Pol is een spannend boek over de geschiedenis van de ruimtevaart voor kinderen vanaf 7 jaar. Boordevol interessante weetjes en met full colour illustraties waarop veel te ontdekken valt!
Ruimtevaart is tegenwoordig heel gewoon. Astronauten pendelen op en neer naar het ruimtestation, er rijden karretjes rond op Mars en we vliegen zo naar de maan. Vroeger konden mensen alleen maar fantaseren over reizen door de ruimte. En dat begon al bij de oude Grieken!
In dit originele boek op groot formaat nemen wetenschapsjournalist Govert Schilling en Tjarko van der Pol (o.a. Pretpark de Poepfabriek) je mee op reis door de spannende geschiedenis van raketten en ruimtevaart, van de oude Grieken tot nu. Zet je ruimtehelm maar vast op, want het aftellen gaat beginnen!
Past perfect bij het thema van de Kinderboekenweek 2020, met als thema En toen…
‘De schrijfstijl van Schilling is voortreffelijk. Helder, toegankelijk, toegesneden op jonge lezers en met humor.’
Nederlands Dagblad

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.